Vi lyssnar på dig

Tjejjouren Meja arbetar med att stötta och stärka unga tjejer. Till oss är alla som definierar sig själva som tjej, och/eller har erfarenhet att bli bemött som tjej, välkomna!

De som vänder sig till oss är främst i åldrarna 13-19 år, men även du som är yngre eller äldre får prata med oss. Vi för samtal med tjejer genom vår chatt som är öppen varje måndag och varannan torsdag 18-21, samt via mail, telefon och möten. Du får vara anonym när du pratar med oss och vi sprider inga uppgifter vidare.
Ta dig gärna en titt på vår sida, då får du veta mer om oss som förening och vad vi gör, hur du själv kan engagera dig, ställa en fråga direkt i vår frågelåda och kanske få svar på en och en annan fundering i tjejguiden!


Tjejjouren Meja är en del av Kvinnojouren Moa, en organisation som är religiöst och partipolitiskt obunden vars mål är ett jämställt samhälle fritt från våld. Meja har funnits sedan 2006 och sedan dess har vi haft kontakt med många tjejer och pratat om många olika saker. Samtalen sker oftast via chatt och mailkontakt, men vi har även telefonsamtal och personliga möten ibland. Vi riktar oss i första hand till tjejer som bor i Eskilstuna eller i närheten, men även om du inte bor här kan du kontakta oss.

Dina Rättigheter

Jag vill veta - för barn och unga som utsatts för brott

Koll på Soc - för barn och unga

Yomo - ”Yomo” är en flerspråkig sajt om hälsa och jämställdhet för unga
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer